Tjänster > Solceller

Hem » Solceller

Solceller

Funderar ni på att spara både pengar & miljön? Då kan vi hjälpa er med en komplett solcelllsanläggning. Vi kommer ut & besiktigar taket, mäter upp ytor mm. Förvånansvärt många tänker inte på att kontrollera det befintliga takets livslängd i samband med montage av solceller. Men det gör vi & skulle det behöva renoveras gör vi det innan solcellerna kommer på plats. Det är ju onödigt att behöva plocka ner alla solceller efter några år för att inte taket under är i ordning. Ihop med vår proffsiga lokala elinstallatör tar vi fram en lämplig anläggning som passar era behov & önskemål. All installation utförs med egen personal. Enkelt & bekvämt för er.

Se mer på: www.solelportalen.se

Badrum, kök eller Takrenovering

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt från nybyggnation av arkitektritade fastigheter till takrenovering eller nytt badrum. Vi har bred kompetens och kunskap inom bygg. Noggranna och välgjorda arbeten av hög kvalitet är en självklarhet för oss.

Rot-avdraget
Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert