Våra tjänster

Hem » Tjänster

Badrum, kök eller Takrenovering

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt från nybyggnation av arkitektritade fastigheter till takrenovering eller nytt badrum. Vi har bred kompetens och kunskap inom bygg. Noggranna och välgjorda arbeten av hög kvalitet är en självklarhet för oss.

Rot-avdraget
Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Begär offert Kontakta oss

Takarbeten

Vi är experter på takbyten. Vi kan utföra nödvändiga takreparationer vid behov men det vanligaste är att vi byter underlagspapp, läkt, takpannor, takavvattning, plåtarbeten dvs gör en komplett takrenovering. Då får du en garanti på att taket kommer hålla tätt väldigt lång tid framöver. Vi utför även om- & nyläggning av papptak.

Vill du ha Sedum-tak? Vi löser det. Vi använder oss bara av kvalitetsmaterial som vi vet fungerar & som vi själva skulle använt på våra egna hus. Vi utför alltid ett noggrant jobb där vi ser till att alla viktiga detaljer blir rätt, så både ni & vi kan sova lugnt.

Solceller

Funderar ni på att spara både pengar & miljön? Då kan vi hjälpa er med en komplett solcelllsanläggning. Vi kommer ut & besiktigar taket, mäter upp ytor mm. Förvånansvärt många tänker inte på att kontrollera det befintliga takets livslängd i samband med montage av solceller. Men det gör vi & skulle det behöva renoveras gör vi det innan solcellerna kommer på plats. Det är ju onödigt att behöva plocka ner alla solceller efter några år för att inte taket under är i ordning. Ihop med vår proffsiga lokala elinstallatör tar vi fram en lämplig anläggning som passar era behov & önskemål. All installation utförs med egen personal. Enkelt & bekvämt för er.

Se mer på: www.solelportalen.se

Kök & Badrum

Att renovera kök & badrum är troligen några av de dyraste investeringarna du gör i ditt hus. Det är mycket att tänka på, många val som ska göras osv. Då är det viktigt att det blir rätt från början. Vill ni anlita oss kommer vi ut & går igenom era önskemål & tankar samt lämnar egna förslag baserat på vår erfarenhet & kunskap. Tillsammans skapar vi ett kök eller badrum ni kan njuta av lång tid framöver.

Övriga renoveringar

 Vi utför även fönster- & dörrbyten, fsadrenoveringar, altaner, invändiga arbeten som tex riva/bygga väggar, lägga golv mm. Behöver ni hjälp av en målare, rörläggare eller elektriker i samband med övrig renovering så ordnar vi det. Då slipper ni jaga rätt på entreprenörer & sköta samordningen mellan våra arbeten. Vi  samarbetar med duktiga entreprenörer som vi har stort förtroende för.

Tillbyggnad

Vi utför även olika typer av tillbyggnader tex utbyggnad av bef. hus, uterum, garage, carport odyl.

Konsultuppdrag / Rådgivning

Vi kan fungera som rådgivare i samband med ett kommande eller pågående byggprojekt. Kontakta oss så kan vi säkert hjälpa er. Vi utför även kontroller i samband med husköp. Vi kontrollerar skicket på tex tak & fasad och ni får förslag på ev. åtgärder & kostnader.

Ska ni sälja huset? Då kan vi komma med råd vad som bör åtgärdas före försäljningen. Vill ni ha hjälp med åtgärder så ordnar vi det också. Ofta kan det vara enkla grejor som gör stor skillnad.

Projektledning (kommande) Kvalitetsansvarig (kommande)