Tjänster > Tillbyggnad

Hem » Konsultuppdrag & Rådgivning

Konsultuppdrag & Rådgivning

Vi kan fungera som rådgivare i samband med ett kommande eller pågående byggprojekt. Kontakta oss så kan vi säkert hjälpa er. Vi utför även kontroller i samband med husköp. Vi kontrollerar skicket på tex tak & fasad och ni får förslag på ev. åtgärder & kostnader.

Ska ni sälja huset? Då kan vi komma med råd vad som bör åtgärdas före försäljningen. Vill ni ha hjälp med åtgärder så ordnar vi det också. Ofta kan det vara enkla grejor som gör stor skillnad.

Projektledning (kommande) Kvalitetsansvarig (kommande)

Badrum, kök eller Takrenovering

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt från nybyggnation av arkitektritade fastigheter till takrenovering eller nytt badrum. Vi har bred kompetens och kunskap inom bygg. Noggranna och välgjorda arbeten av hög kvalitet är en självklarhet för oss.

Rot-avdraget
Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert