Tjänster > Renovering

Hem » Renovering

Renovering i Halmstad

Vi utför en hel mängd olika renoveringar i Halmstad. Allt från fönster- och dörrbyten, fasadrenoveringar, tillbyggnationer och invändiga arbeten som till exempel att riva/bygga väggar, lägga golv m.m. Behöver ni hjälp av en målare, rörläggare eller elektriker i samband med övrig renovering, så kan vi ordna det också. På så sätt slipper ni jaga rätt på olika entreprenörer och behöva sköta samordningen mellan våra olika arbeten. Vi har ett nära samarbete med många duktiga entreprenörer som vi har stort förtroende för. 

Om du har några frågor eller funderingar kring renovering i Halmstad, tveka inte att kontakta oss på Fredriks Bygg & Tak. Vi vill alltid uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och svarar gärna på frågor gällande olika typer av renoveringar.

Vi genomför ditt fönsterbyte i Halmstad

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt från nybyggnation av arkitektritade fastigheter till takrenovering eller nytt badrum. Vi är även specialiserade på fönsterbyte i Halmstad. Med lång erfarenhet och bred kompetens inom fönsterbyten hjälper vi dig byta fönster på ditt hus i Halmstad. Genom att byta ut dina gamla fönster mot nya, moderna alternativ kan du förbättra hemmets isoleringsförmåga och därmed minska energikostnaderna markant. Våra skickliga snickare förstår vikten av kvalitetsarbete och använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och förbättrad energieffektivitet i ditt hem. 

Kontakta oss på Fredriks Bygg & Tak för att veta mer om hur vi genomför ditt fönsterbyte i Halmstad, eller begär en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig och svarar dig så snart vi har möjlighet!

Våra duktiga snickare genomför din husrenovering i Halmstad

På Fredriks Bygg & Tak är vi experter på det mesta inom byggbranschen. Noggranna och välgjorda arbeten av hög kvalitet är en självklarhet för oss. Vi hjälper dig med din husrenovering i Halmstad, oavsett vilken typ av renovering det handlar om. Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att få en kostnadsfri offert, eller få svar på eventuella frågor och funderingar kring husrenovering i Halmstad. Vi på Fredriks Bygg & Tak är här för att hjälpa dig att förvandla ditt nuvarande hem till det hem du alltid drömt om.

ROT-avdrag

Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden, dock max 75.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har vi självklart!Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert