Tjänster > Solceller

Hem » Solceller

Installera solceller i Halmstad

Funderar ni på att spara pengar och samtidigt värna om miljön? Då kan vi på Fredriks Bygg & Tak hjälpa er med en komplett solcellsanläggning. Vi samarbetar med erfarna solcellsmontörer som gärna installerar solceller på ditt tak i Halmstad. Innan installationen kommer vi tillsammans med solcellsmontörerna ut för att noggrant bedöma ert taks skick och lämplighet för solceller. Vi mäter ytor och utvärderar takets struktur för att säkerställa att det är optimalt för installationen. Om vi finner att taket behöver förbättras, kan vi koordinera dessa åtgärder innan solcellsanläggningen monteras. Detta är viktigt för att undvika framtida komplikationer och extra kostnader som kan uppstå om solcellerna måste demonteras för takreparationer. Efter vår bedömning lämnar vi en gemensam offert för hela arbetet, vilket inkluderar både installation av solceller och eventuella nödvändiga takarbeten.

Kontakta Fredriks Bygg och Tak idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig installera solceller i Halmstad. Vi är här för att göra din övergång till förnybar energi så smidig och kostnadseffektiv som möjligt.

Vi hjälper er installera solceller på ert tak i Halmstad

På Fredirks Bygg och Tak samarbetar vi med kvalificerade solcellsmontörer som erbjuder professionell service för installation av solceller i Halmstad, från första konsultation till slutlig implementering. Vi ser givetvis till att alla installationer följer gällande säkerhetskrav och branschstandarder, och vi använder enbart de senaste teknikerna och materialen för att garantera säker och hållbart. Dessutom kan vi hjälpa till med nödvändiga tillstånd och dokumentation för att säkerställa att allt går smidigt och enligt regelverket.

Kontakta oss på Fredriks Bygg & Tak om du har några som helst frågor eller funderingar, eller varför inte fylla i vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert!

Varför välja våra solceller i Halmstad?

Solceller gynnar inte bara miljön genom att minska koldioxidutsläppen, de kan också bidra till stora besparingar för dina energikostnader. Med solceller på ditt tak i Halmstad omvandlar du solens energi till el, som sedan kan användas för att driva ditt hem, vilket minskar ditt beroende av nätet och minskar dina månatliga elräkningar. Med Fredriks Bygg & Tak kan du vara säker på att du får högklassig service från ett erfaret team av solcellsmontörer. Med lång erfarenhet inom branschen och bred kompetens inom olika typer av takmaterial är de proffs på att montera solceller.

Om du vill veta mer om riktlinjer och få en vägledning gällande solceller kan du läsa mer på Energimyndighetens hemsida: www.solelportalen.se

Rot-avdraget
Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert