Tjänster > Takarbeten

Hem » Takarbeten

Takarbeten

Vi är experter på takbyten. Vi kan utföra nödvändiga takreparationer vid behov men det vanligaste är att vi byter underlagspapp, läkt, takpannor, takavvattning, plåtarbeten dvs gör en komplett takrenovering. Då får du en garanti på att taket kommer hålla tätt väldigt lång tid framöver. Vi utför även om- & nyläggning av papptak.

Vill du ha Sedum-tak? Vi löser det. Vi använder oss bara av kvalitetsmaterial som vi vet fungerar & som vi själva skulle använt på våra egna hus. Vi utför alltid ett noggrant jobb där vi ser till att alla viktiga detaljer blir rätt, så både ni & vi kan sova lugnt.

Badrum, kök eller Takrenovering

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt från nybyggnation av arkitektritade fastigheter till takrenovering eller nytt badrum. Vi har bred kompetens och kunskap inom bygg. Noggranna och välgjorda arbeten av hög kvalitet är en självklarhet för oss.

Rot-avdraget
Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert