Tjänster > Tillbyggnad

Hem » Tillbyggnad

Tillbyggnad i Halmstad

Att bygga ut din bostad är en god investering och ett utmärkt sätt att utnyttja ytorna och öka värdet av fastigheten. Vi på Fredriks Bygg & Tak utför olika typer av tillbyggnader, till exempel utbyggnad av ert befintliga hus, tillbyggnad av uterum, garage, carport, och dylikt. Vi utför helt enkelt det mesta inom tillbyggnationer.

Oavsett om du vill skapa eller bygga ut ett mysigt uterum där du kan njuta av solnedgångarna, eller kanske bygga ut garaget för dina verktyg, kan vi på Fredriks Bygg & Tak hjälpa dig! Kontakta våra erfarna snickare för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med tillbyggnad i Halmstad, eller begär en kostnadsfri offert för en uppskattad prisbild.

Behöver du hjälp med en ombyggnad i Halmstad? Vi hjälper dig

Behöver du hjälp med att bygga om din bostad? Fredriks Bygg & Tak hjälper dig med allt som rör din ombyggnation i Halmstad. Att bygga om delar av hemmet är ett spännande projekt och ett utmärkt sätt att förbättra din bostad och dess fastighetsvärde. Oavsett om du vill piffa upp köket, bygga om planlösningen av ditt vardagsrum, renovera badrummet eller göra andra förändringar i ditt hem, så kan vi på Fredriks Bygg & Tak hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Vi hjälper dig bygga uterum i Halmstad

Fredriks Bygg & Tak hjälper dig bygga ditt uterum i Halmstad. Våra duktiga snickare har lång erfarenhet av att bygga uterum. Att bygga ut uterummet är ett fantastiskt sätt att förlänga din bostadsyta och skapa en plats där du kan njuta av trädgården, året runt. Uterum ger ofta en förlängd säsong av trädgårdslivet och är perfekt för avkoppling, umgänge med familjen och vännerna, eller bara för att njuta av en lugn stund. Att bygga uterum är därför en investering som gynnar alla i familjen. Låt våra duktiga snickare i Halmstad bygga ditt uterum!

Våra duktiga snickare hjälper er bygga altan i Halmstad

Våra skickliga snickare hjälper er att bygga en altan i Halmstad, så att du och din familj har en perfekt plats för att njuta av sena vår- och sommarkvällar. Med en ny och fräsch altan har ni en perfekt plats för umgänge med nära och kära.

ROT-avdraget

Tänk på att utnyttja ROT-avdraget, både när du lägger om taket och renoverar. Det nya ROT-avdraget innebär att du får avdrag med 30% av arbetskostnaden dock max 50.000 kr per ägare och år. Den som utför arbetet måste ha F-skatt för att det ska kunna gå att utnyttja ROT-avdraget. Det har självklart vi! – Läs mer om rot-avdraget här.

Kontakta oss Begär offert